Каркасні будинки від Сервус
23 березня 2017, 21:14

Сучасні житлові споруди за типовими і спеціальними проектами сьогодні доступні багатьом сім'ям на території України. Каркасні будинки в Луцьку з екологічно чистих матеріалів проектує і будує компанія Сервус. Відрізняє ці роботи збалансована ціна будівництва будинку. Замовити будівництво за індивідуальним або готовим проектом можна з упевненістю в тому, що на найвигідніших умовах ви купуєте чудове житло.

Що треба знати про такі будинки

Екологічні будівельні матеріали використовуються в реалізації цих проектів. В першу чергу це високоякісна деревина. Каркасні будинки є енергозберігаючими завдяки сучасним технологіям побудови зі спеціальних панелей. У холодну пору року такий матеріал відмінно зберігає тепло, а в спеку утримує прохолодну температуру. Проекти садових будинків мають свої особливості, про які можна дізнатися тут: http://servus.ua/pid-kluch/, ціна будівництва будинку вам сподобається. Пожежна безпека та звукоізоляція гарантуються розробниками будівництва, де кожна деталь продумана і вивірена інженерами-проектувальниками.

Особливості будівництва каркасних будинків в Луцьку:

  • - Монолітний фундамент із залізобетону зміцнює будівлю на абсолютно будь-якому грунті, роблячи його стійким на століття.
  • - Двотаврові балки перекриттів виготовляються з натуральної деревини, що повідомляє будинку затишок і спокійну здорову атмосферу.
  • - Можливість контролювати процес побудови, обробки і підключення комунікацій в майбутньому житло.
  • - Унікальні умови замовлення та придбання житла, дім вибудовується не тільки по проектам компанії, але і за індивідуальними планами замовника.
  • - Зовні стіни обробляються природним каменем, штукатуркою або облицювальною плиткою за бажанням замовника. Примітно, що з часом обробку фасаду можна міняти, використовуючи різні матеріали на вибір.
  • - Дах покривається металочерепицею або бітумом, що оберігає будівлю від дощів, снігу та вітру.
  • - Несучі стіни виконані із спеціальних високотехнологічних панелей, по міцності порівнянних з твердим каменем, і разом з тим зберігають внутрішню температуру і мікроклімат споруди.

Замовити та придбати сучасний будинок з дерева, ціна на будівництво якого досить прийнятна, а терміни будівництва мінімальні, ви можете, пройшовши на сайт Сервус. Придбати саме таке затишне житло з екологічно чистих матеріалів, яке ви хотіли, зараз набагато простіше, ніж могло здаватися раніше.