Обов’язковий класичний елемент гардеробу чоловіка
09 листопада 2017, 00:58

З давніх часів мужчина, одягнений у красивій класичній манері, користувався неабиякою популярністю у представниць прекрасної половини. Елегантного і пристойного сучасного виду додає якісно підібраний піджак. Така річ повинна бути у гардеробі кожного чоловіка.

Класифікація модних піджаків

Багато провідних, відомих брендів шиють прекрасні, зручні та стильні піджаки. Але ж варто розуміти, що не можна одягнути одну й ту ж річ, скажімо, на роботу та весілля. Тому, сучасні модні піджаки можна умовно поділити на такі категорії:

  • - святкові. Такі піджаки підходять для такої знакової події як весілля, утворюючи гармонічну пару з відповідними штанами та туфлями.
  • - ділові. Такі костюми відзначаються особливою строгістю і вишуканістю, адже завжди хочеться складати приємне враження перед шефом чи діловими партнерами.
  • - щоденні. Сучасні піджаки для щоденного використання утворюють чудову, стильну пару с простою білою футболкою і джинсами.

Якщо ваша ціль - придбати дійсно стильний і якісний товар, раджу заглянути на сайт https://bolf.ua/ukr_m_Чоловічий-одяг_Піджаки-чоловічі_Елегантні-1976.html. Саме так я і зробив, коли виникла потреба придбати цю річ. Каталог запропонованих товарів приємно вразив різноманітністю як моделей, так і кольорів цього одягу. Приємна, доступна ціна модних піджаків також вплинула на мій вибір. На сайті представлена велика кількість як одноcторонніх моделей, які підходять для більшості типів фігури, так і двосторонні піджаки, створені для худорлявих чоловіків. А далі вам доведеться опиратись лише на власні уподобання і смаки, що стосується фасону піджака, кількості ґудзиків, врізаних чи накладних кишень.

Поєднання модного піджака з відповідними штанами

Сучасні стильні моделі цієї речі дають можливість доукомплектовувати її не тільки звичними, старомодними штанами, а й модними нині, джинсами. Завдяки такому поєднанню ви доречно виглядатимете на будь – якому неофіційному заході чи простій вечірці. Підбираючи штани під піджак, варто пам’ятати такі моменти:

  • - сміливо, але з розумом, комбінуйте різноманітні кольори верху та низу. Пам’ятайте, що піджак в клітинку і штани у смужку надаватимуть вашому образу безглуздого вигляду, тому краще дотримуватись однотипного варіанту стилю.
  • - сучасні піджаки будь-якого забарвлення безглуздо виглядають з камуфляжними штанами. Не варто поєднувати ці речі в одному образі.

Щоб підібрати дійсно стильний, сучасний піджак, варто заглянути сюди https://bolf.ua/main-ukr.html. Різноманіття моделей, кольорів і матеріалів з якого виготовлені піджаки, просто змусять вас придбати дану річ у свій гардероб. Кожен чоловік, що поважає свій зовнішній вигляд, зобов’язаний мати у своїй шафі цю річ, так чому ж не придбати цю модну, зручний і красивий елемент одягу саме зараз?