Де вигідніше купувати запчастини на Рено?
06 лютого 2018, 10:45

Враховуючи, що ремонт Renault зараз можна назвати недешевим задоволенням, варто пошукати магазини, де вибір запчастин Рено Трафік, Рено Кенго є великим, а ціни – невисокими. Якщо ваша ціль – знизити витрати на ремонт Рено Трафік, то вам варто звернути увагу і на розбірку. Адже розбірка Рено Трафік – хороший спосіб зекономити. Проте тут теж є нюанси. Потрібно знайти хорошого продавця, який забезпечить вас якісним товаром, а не тільки запропонує найдешевший і найменш якісний варіант. Саме тому ми порівняємо, де найвигідніше купувати запчастини: це і Інтернет-магазини, і автобазар, і СТО. Адже на автосервісі також пропонують комплектуючі, постає лише питання ціни.

Чому вигідно купувати онлайн?

Враховуючи, що це найновіший канал продажу запчастин Рено Кенго, ми будемо говорити спочатку саме про нього. Що з цінами? Якщо порівнювати ціни, то пропозиції зазвичай на 10-15% вигідніші, ніж навіть на автобазарі, не кажучи вже про СТО. За рахунок чого такі магазини виживають? За рахунок великого об’єму продажів, за рахунок великої клієнтської бази та відносно невеликих витрат на утримання такого магазину. Обов’язково читайте умови доставки. Адже якщо ви будете купувати такий габаритний товар, як б/в диски на Рено Трафік, за їх доставку швидше за все доведеться платити вам. Тому одразу порівнюйте, що вигідніше.

Що з асортиментом? Найвигідніше працювати з тими магазинами, де асортимент товарів найширший. Наприклад, якщо ви шукаєте запчастини Рено Кенго, то можете обрати такий варіант: http://renaultmaster.com.ua/ua/products/renault/kangoo. Вибір тут доволі великий, адже продаються як двигуни (в тому числі й б/у), так і дрібні запчастини. До речі, за рахунок б/в комплектуючих асортимент магазину значно розширюється, а ваш вибір збільшується.

Як обрати хороший Інтернет-магазин? Найкращий варіант – почитати, що пишуть автомобілісти на форумах в Інтернеті. Там зазвичай можна знайти і інформацію про хороші автосервіси, і телефони кваліфікованих автомеханіків та електриків. Якщо вам потрібні запчастини Рено Трафік, ви можете переглянути їх асортимент у одному з магазинів: http://renaultmaster.com.ua/ua/products/renault/trafic. Суттєвою перевагою є і продаж б/в запчастин. До того ж, навіть на такий б/у товар тут дають гарантію. Це може свідчити про те, що продавець реалізовує справді якісний товар, за який несе відповідальність. Йдемо далі.

Автобазар

Можна звернутись і до старого способу – купувати запчастини Рено Трафік на автобазарі. Тут теж доволі великий вибір, проте працює не один продавець, а сотні. Тому якщо ви щоразу будете купувати необхідний товар у різних продавців, ви не можете бути на 100% впевнені у якості товару, особливо якщо він б/в. Звичайно, дивлячись що вам потрібно. Якщо це, наприклад, задній ліхтар Рено Трафік, тоді можна купувати його без питань. Якщо ж ви збираєтесь купувати двигун або в автомобілі проблема з системою подачі палива, тоді краще купувати товар лише за гарантією. Тільки тоді ви не будете ризикувати, маючи на руках документ.